Teater och serier varvas på Bråddgatan 34

Tips 1!

För er som vill passa på och få maximal kulturupplevelse passa gärna på att svänga förbi teater Bråddgatan i helgen. I foajén bjuds det inte enbart på serieskapande, workshops , seriekaraoke och utställning på teater Bråddgatan, det kommer också spelas teater i kammaren brevid.

Lördagen den 10.de  kl 19.00 tar improvisationsteatern teater impuls plats i andra kammaren, och för er som gästar festivalen, passa på och se en ruskigt duktig improvisationsgrupp.

Om man vill vara säker på att få en plats kan man boka biljett på teater impuls hemsida http://www.teaterimpuls.se/TEATER_IMPULS/Valkommen.html

Om man inte har fått nog av temat Novembermörker, kan man som publik få se olika senarion bland annat

En mördare mitt ibland oss

A. En improviserad föreställning i deckaranda där publiken får vara med och påverka historien. Vi tar er med på en resa som startar med ett iskallt mord.

Men vem är mördaren?

TIPS 2!

På Söndagen visas även barnteater i andra kammaren, föreställningen En annan askunge som äger rum kl 15.00. För er som gillar animation eller allmänt  skapandet av dockor och dekor, kan passa på att byta några ord med Tjåsa som håller i föreställningen och hon vet en hel del om  hur man bygger upp scener och dockor och har härligt  brinnande engagemang. Pris per biljett: 60 kr. Info och bokning: 011-10 26 94 eller info@kulturkammaren.se

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s